Επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς

 Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Θέατρου Παλλάς για δύο βραδιές, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.


Μετά τις sold outεμφανίσεις της τον Δεκέμβριο, η Νατάσα Θεοδωριδου, επιστρέφει στη σκηνή του Παλλάς με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο «Η ερωτική Νατάσα», αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα». Μαζί της επί σκηνής, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.

Ειδικά όμως για την γιορτή των ερωτευμένων, η Νατάσα Θεοδωρίδου, μας προσκαλεί σε μια μουσική γιορτή αφιερωμένη στον Έρωτα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 21:00.

Σε αυτή την ειδική βραδιά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Διονυσίου, και ο Κώστας Καραφώτης, με special guest την Έλλη Κοκκίνου, θα ερμηνεύσουν όλες τις διαχρονικές επιτυχίες, που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε.

Τις συναυλίες επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas», από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα.

Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Best Portal

mr.Kostis-official

top ads top ads